Telerevalidatie.nl voor een behandelaar

Het uitvoeren van oefeningen is onderdeel van de revalidatie van veel van uw patiënten. Hierdoor zijn patiënten zowel bij u in het centrum en/of thuis regelmatig bezig met bewegen. Wanneer uw patiënt bij u in het centrum is dan is het instrueren van een oefening goed te doen. Met hulp van telerevalidatie.nl is dat nu thuis ook geen probleem meer.


Online oefenen

Met Telerevalidatie.nl kunt u als behandelaar oefeningen voorschrijven voor een patiënt. De patiënt kan deze oefeningen vervolgens thuis uitvoeren. Een oefening bestaat uit een korte toelichting en een filmpje inclusief voice-over van een behandelaar die de oefening voordoet. Als behandelaar kunt u hier nog specifieke instructies aan toe voegen zoals het aantal herhalingen of de tijdsduur waarvan u wil dat de patiënt de oefening uitvoert. Na het uitvoeren van de oefening kan de patiënt aangeven dat hij deze uitgevoerd heeft. Eventueel kan een patiënt aangeven dat deze overgeslagen is en waarom. Bij vragen over een oefening kan de patiënt een kort bericht achterlaten voor u als behandelaar.


Inzage als behandelaar

Als behandelaar hebt u inzicht in de uitgevoerde oefeningen. Als er meerdere oefeningen zijn overgeslagen dan krijgt u hier ook een automatische melding van. Daarnaast wordt de therapietrouw voor elke patiënt getoond. Hierdoor kunt u uw patiënten beter monitoren zonder dat het u veel extra tijd kost. Met deze informatie kunt u uw volgende afspraak beter voorbereiden en zo de behandeling beter afstemmen op de patiënt.

Monitoren

Naast het uitvoeren van oefeningen kunt u de patiënt te monitoren door middel van vragenlijsten. Elke module bevat een korte vragenlijst die gebruikt kan worden voor dagelijkse of wekelijkse monitoring. Ook is het mogelijk voor of juist na het oefenen een vragenlijst af te nemen.


Achtergrond informatie

Om uw patiënten verder in te lichten over hun aandoening is het mogelijk om achtergrondinformatie ter beschikbaar te stellen. U kunt hiervoor kiezen uit een set van meegeleverde pagina's maar u kunt hier ook zelf nieuwe pagina's aan toevoegen.Communiceren

Op een manier die het beste past bij de tijd, situatie en persoon.Berichten sturen

Als uw patiënt vragen heeft dan kan hij/zij contact met u opnemen via de beveiligde berichtenmodule. Als u een reactie van een patiënt krijgt dan wordt u hier op geattendeerd via E-mail. Via deze berichten module kunt u ter ondersteuning van de revalidatie ook foto's en video's uitwisselen.
Vraag een gratis demo account aan

Vraag aan