Persoonlijke oefeningen

Telerevalidatie.nl bevat een heel aantal oefeningen die u klaar kunt zetten voor uw patiënten. Nu kan het zijn dat u een heel specifieke oefening voor een patiënt wilt voorschrijven die niet bekend is binnen Telerevalidatie.nl. Hier kunt u `Persoonlijke oefeningen` voor gebruiken!

Wat is een persoonlijke oefening?

Een Persoonlijke oefening is een oefening die een behandelaar aangemaakt heeft voor één specifieke patiënt. Dit soort oefeningen zijn bedoeld voor specifieke oefeningen die niet bekend zijn binnen Telerevalidatie.nl. Deze oefeningen kunnen ook gebruikt worden om een patiënt zichzelf terug te laten zien tijdens een oefensessie thuis. Behandelaren kunnen een oefening zelf toevoegen en hier eventueel een foto of filmpje aan koppelen dat de patiënt ziet tijdens het oefenen.

Waar zijn persoonlijke oefeningen niet voor bedoeld?

Vanwege privacy redenen zijn persoonlijke oefeningen ook echt persoonlijk. Ze kunnen niet gedeeld worden met een andere patiënt. Als u een oefening mist en deze wel regelmatig gebruikt dan is het handiger om een reguliere oefening aan te maken. In het bijbehorende filmpje kan een behandelaar deze oefening voordoen. Uw applicatiebeheerder weet hoe u een nieuwe reguliere oefening toe kan voegen.

Hoe voeg ik een persoonlijke oefening toe?

Op het tabblad trainen bij een patiënt staat boven het blok met alle beschikbare oefeningen een knop ‘Voeg een nieuwe persoonlijke oefening toe’. Wanneer u hierop klikt, verschijnt er een dialoog waarin u een titel, omschrijving en eventueel een video, afbeelding of geluidsopname toe kunt voegen. Nadat u op opslaan geklikt hebt is de oefening direct beschikbaar, het verwerken van een toegevoegde video kan enkele minuten duren.

Tips bij persoonlijke oefeningen

  • U kunt een persoonlijke oefening ook weer weggooien. Als deze niet meer nodig is dan kunt u deze via het prullenbak-icoontje weer verwijderen. Hierdoor blijft het overzichtelijk en wordt u als behandelaar niet met oude oefeningen geconfronteerd.
  • Het is mogelijk om een filmpje met een tablet te maken en deze direct te uploaden naar Telerevalidatie.nl. Tablets maken deze filmpjes in steeds hogere resoluties waardoor het uploaden erg lang kan duren. Er zijn apps beschikbaar zoals ‘Video Compressor’ die de resolutie lager maken, dit maakt het uploaden een stuk eenvoudiger.

Afsluiting

Ik wens u veel succes bij het maken én toepassen van doelgroepen. Als u nog vragen hebt of als er iets onduidelijk is kunt u contact met mij opnemen via m.vandorp@jcgroep.nl.


Vraag een gratis demo account aan

Vraag aan