Nieuws


Nieuws

11 april 2017: Release van versie 4.2

Telerevalidatie.nl heeft inmiddels ruim 700 beschikbare oefeningen, deze zijn verdeeld over een heel aantal verschillende doelgroepen. Tot nu waren deze oefeningen voor behandelaren en applicatiebeheerders niet inzichtelijk. In versie 4.2 hebben we daarom de marktplaats gecreƫerd. Via de marktplaats kunt u een overzicht inzien van de verschillende doelgroepen die we onderscheiden. Van elke doelgroep kunt u de bijbehorende oefeningen bekijken, waardoor u een inschatting kan maken of deze relevant zijn voor uw organisatie.

Er zijn nu oefeningen voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten, maatschappelijk werk, psychologen en er wordt gewerkt aan een module voor logopedie. Wilt u meedenken over oefeningen of heeft uw organisatie zelf oefenmateriaal dat te beschikking gesteld kan worden via Telerevalidatie.nl dan horen wij dat graag!

Nieuw in versie 4.2

Naast de marktplaats is zijn er ook de volgende onderdelen toegevoegd:

  • E-learning module voor behandelaren
  • Herhalende video's
  • Doelen in het activiteitenschema kunnen nu ook procentueel verhoogd worden

Bekijk HIER de releasenotes van deze versie

Ouder nieuws


Nieuwe versies

Er komt regelmatig een nieuwe versie van Telerevalidatie.nl beschikbaar met hierin extra functionaliteit en oplossingen voor gemelde problemen. Door regelmatig uw eigen versie te laten updaten kunt u gebruik maken van deze wijzigingen.

In de release notes vindt u informatie over de gewijzigde en verbeterde functionaliteit in elke nieuwe versie. U vindt het versienummer van uw Telerevalidatie.nl portaal op het startscherm van de beheerder.

Bekijk releasenotes

Vraag een gratis demo aan

Vraag aan