Over Telerevalidatie.nl
Online interventie

Telerevalidatie.nl is een portaal waarmee de behandelaar en de patiënt samen een online interventie kunnen inzetten als onderdeel van het revalidatieproces. Door het uitvoeren van diverse huiswerkopdrachten kan de patiënt op zijn eigen tempo en planning werken aan zijn of haar herstel.

Maak gebruik van alle beschikbare interventies

  • Lezen van informatie
  • Uitvoeren van (fysieke) oefeningen
  • Beantwoorden van vragenlijsten
  • Het invullen van tijdschrijflijsten


De behandelaar en de patiënt blijven tijdens het gebruik van het portaal met elkaar verbonden. Telerevalidatie.nl is geen 100% zelfmanagement oplossing. Een behandelaar kan zien wat de patiënt gedaan heeft en eventueel bij sturen. Via berichten of beeldbellen is het mogelijk om wanneer nodig contact met elkaar te hebben.

Voor reguliere revalidatie

Telerevalidatie.nl is gemaakt voor het ondersteunen van de reguliere revalidatie. Of het nu gaat om patiënten die komen revalideren na een CVA, of voor bijvoorbeeld patiënten met een long-aandoening of chronische pijn: Het portaal kan helpen! Onze klanten zetten het portaal in binnen zowel de klinische als de poli-klinische fase van de revalidatie.

Bekijk voor welke diagnosegroepen er inhoud beschikbaar is op de module pagina.

Voor geriatrische revalidatie

Ook binnen geriatrische revalidatie kan Telerevalidatie.nl een rol spelen. Het portaal is eenvoudig in gebruik en we hebben speciale modules beschikbaar die gericht zijn op ouderen. Zo is er een valpreventie (OTAGO) en reactivatie module maar zijn er ook modules specifiek voor bijvoorbeeld artotrose van de knie, heupaandoeningen en de CVA revalidatie.

Over het bedrijf

Al meer dan 10 jaar houdt Roessingh Research & Development zich bezig met onderzoek naar revalidatie op afstand. Binnen een heel aantal onderzoeksprojecten binnen Nederlands of Europees verband is er ervaring opgedaan met wat werkt er nu wel en wat werkt er nu niet op dit gebied.

Telerevalidatie.nl is een online oefenportaal waarmee patiënten op een interactieve manier hun huiswerk uit kunnen voeren waarbij hun behandelaar op afstand mee kijkt met hun voortgang.


Vraag een gratis demo account aan

Vraag aan