Blog

Filmdag nieuwe content

3 juli 2024

Woensdag hadden we weer een filmdag voor oefeningen voor het portaal. Het was voor mij de eerste keer dat ik er bij kon zijn en het was leuk om te zien hoe de content daadwerkelijk werd gemaakt.

Lees verder

Valpreventie

14 juni 2024

Vallen is een groot probleem bij ouderen. Ongeveer 33% van de ouderen boven de 65 jaar valt minstens één keer per jaar. Wat kunnen we daar aan doen?

Lees verder

Versie 2024-2 is uit

11 juni 2024

In deze versie is er een filtermogelijkheid bijgekomen in het schriftje, kun je niet ingelogde gebruikers een vragenlijst in laten vullen en is er heel wat nieuwe functionaliteit in de App beschikbaar gekomen.

Lees verder

Versie 2024-1 is uit

12 maart 2024

In deze versie is er een koppeling gekomen met Minddistrict, kun je als behandelaar ook met een QR code inloggen in de App en is er de mogelijkheid om bij een vragenlijst een grafiek te tonen van de uitkomsten.

Lees verder

Versie 2023-4 is uit

5 december 2023

In deze versie is er een hele nieuwe versie van de App met allerlei nieuwe functies voor patiënten en behandelaren.

Lees verder

Ontwikkeling reactiveringsmodule

6 november 2023

Patiënten hebben tijdens (en na) een ziekenhuisopname vaak moeite hebben voldoende te bewegen. Hoe helpen we hen daar mee?

Lees verder

Video Revalidatie in het ziekenhuis

15 oktober 2023

Samen met het ErasmusMC hebben we een video opgenomen over hoe Telerevalidatie.nl ingezet wordt in het ziekenhuis. Kijk mee op locatie in Rotterdam!

Lees verder

Werkbezoek slechtziende en blinde mensen

25 september 2023

Binnenkort start de inzet van Telerevalidatie voor een nieuwe doelgroep. Ter voorbereiding gingen we kijken bij Visio (expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen)

Lees verder

Versie 2023-3 is uit

29 augustus 2023

In deze versie is er een zoekfunctie in de Marktplaats, nieuwe PDF exports voor de tijdindeling en een nieuwe dialoog voor het opnieuw inschrijven van een patiënt.

Lees verder

Video Geriatrische revalidatie

15 september 2023

Samen met Careyn hebben we een video opgenomen over hoe Telerevalidatie.nl ingezet wordt in de GRZ. Kijk mee op locatie De Vier ambachten in Spijkenisse!

Lees verder

Video volwassenenrevalidatie

3 juni 2023

Samen met Roessingh behandelcentrum hebben we een video opgenomen over hoe Telerevalidatie.nl ingezet wordt in de volwassenrevalidatie. Kijk mee in Enschede!

Lees verder

Video kinderrevalidatie

2 mei 2023

Samen met Revalidatie Friesland hebben we een video opgenomen over hoe Telerevalidatie.nl ingezet wordt in de kinderrevalidatie. Kijk mee in Beesterzwaag!

Lees verder

Versie 2023-2 is uit

26 april 2023

In deze versie is er een onboarding voor patiënten, een nieuw tabblad voor het zoeken van oefeningen en kunnen ouders van kinderen eenvoudig uitgeschreven worden.

Lees verder

Versie 2023-1 is uit

17 januari 2023

In deze versie is er een nieuw loginscherm, kun je eenvoudiger zoeken in de informatie items en kun je filteren op de status van een patiënt.

Lees verder

Maak een gratis proefaccount aan en probeer het zelf

Stopt automatisch na 30 dagen

Achtergrond

Contact

Telerevalidatie.nl
Smientstraat 55
2492 PB Den Haag