Functionaliteit

Telerevalidatie is een online portaal waarmee behandelaren en patiënten samen aan de slag gaan. De patiënt kan via het portaal of de app oefeningen, informatie, vragenlijsten en berichten zien en hiermee aan de slag gaan. Als behandelaar bekijkt u de voortgang en kunt het bestaande programma aanpassen of nieuwe toevoegingen doen.

Oefenen

Als behandelaar kunt u een oefenschema voor elke patiënt maken. U kiest hierbij oefeningen uit onze catalogus of juist oefeningen die u zelf toegevoegd hebt. Zo kunt u snel en eenvoudig uw patiënt laten starten met oefenen. Elke oefening kunt u aanvullen met instructies voor het aantal sets, herhalingen of tijd zodat de patiënt echt een programma op maat krijgt.

Als onderdeel van de behandeling is er vaak een basis met oefeningen die voor bijna elke patiënt gehanteerd wordt. Deze basis kunt u omzetten in een basisprogramma waarmee u en uw collega's tijd besparen met het klaarzetten van een oefenprogramma.

Informatie

Tijdens de behandeling is informatievoorziening steeds belangrijker. Via het portaal kunt u ad-hoc of volgens een vaststaande planning informatie klaarzetten voor een patiënt. Informatie kan naast tekst ook uit foto’s, filmpjes, bijlages en vragen bestaan. Hiermee kunt u toegankelijke E-learning modules bouwen die uw patiënten kunnen doornemen.

Voor informatie werken we samen met o.a. Therapieland.nl en Act Guide zodat ook hun inhoud beschikbaar is. Het is dan niet nodig om die informatie via een losse App aan te bieden.

Vragenlijsten

Als onderdeel van het behandeltraject kan een patiënt een monitoring of evaluatie vragenlijsten invullen. Behandelaren kunnen deze vragenlijsten klaarzetten en worden actief geattendeerd als een vragenlijst afgerond is. Er zijn een heel aantal vragenlijsten beschikbaar en u kunt zelf ook nieuwe vragenlijsten toevoegen.

Berichten

Zeker als patiënten thuis zijn is het handig om regelmatig kort contact te hebben. Patiënten kunnen hun behandelaar via het portaal een berichtje sturen. Bij een bericht kunnen ook bijlages zoals documenten, foto’s of filmpjes meegestuurd worden. De berichten zijn alleen in te zien door de verzender en de ontvanger.

Tijdindeling

Binnen de ergotherapie is het gebruikelijk om te kijken naar hoe de patiënt haar dag indeelt. Via de Tijdindeling kan een patiënt per aangeven wat er op een dag gebeurd is. Per activiteit kunnen er ook meerdere classificaties gekoppeld worden. Hierdoor ontstaat een kleurrijk weergave die inzicht geeft in de tijdbesteding.

Via de Tijdindeling is het mogelijk de methodiek van de Activiteitenweger te gebruiken. De patiënt kan activiteiten wegen en voor elke activiteit worden de punten berekend.

Zelf inhoud toevoegen

In het portaal is er een catalogus met materiaal waar u gebruik van kunt maken. Daarnaast kunt u zelf extra inhoud toevoegen. Via een Content Management Systeem kunt u nieuwe informatie, oefeningen of vragenlijsten toevoegen. Deze nieuwe inhoud is alleen zichtbaar voor uw organisatie en wordt niet gedeeld met andere klanten.

Maak een gratis proefaccount aan en probeer het zelf

Stopt automatisch na 30 dagen

Achtergrond

Contact

Telerevalidatie.nl
Postbus 310
7500 AH Enschede