Beveiliging


Beveiliging en technische specificaties

Als zorgorganisatie zorgt u goed voor uw patiënten. Een goede beveiliging van hun data is hier onderdeel van. Telerevalidatie.nl heeft daarom maatregelen getroffen om te zorgen dat de beveiliging goed op orde is.

Gebruik van SSL certificaten

Alle verbindingen met het portaal lopen via een SSL beveiligde verbinding. Dit zorgt er voor dat andere internetgebruikers niet mee kunnen kijken. Ook niet als u gebruik maakt van een onbeveiligd wifi-netwerk.

Versleuteling van patiëntgegevens

Persoonlijke gegevens van patiënten wordt versleuteld opgeslagen in de database en kan alleen via de applicatie getoond worden.

Elk centrum zijn eigen server

Als u een gehoste versie van Telerevalidatie.nl afneemt dan krijgt uw centrum een eigen server die niet gedeeld wordt met anderen. Hierdoor is uw informatie niet toegankelijk door een andere centrum.

Niet meer data opslaan dan nodig

Het portaal slaat enkel informatie op die nodig is voor correct functioneren. Hierdoor wordt er niet meer informatie opgeslagen dan strikt noodzakelijk.

Rechten en rollen

Gebruikers kunnen in de applicatie alleen acties uitvoeren waar zij via een rollen- en rechten structuur toegang toe hebben gekregen van een applicatiebeheer. Hierdoor kunnen gebruikers alleen bij de informatie waar zij geautoriseerd voor zijn.

Two Factor Authenticatie

Het portaal biedt Two Factor Authenticatie aan voor zowel patiënten als behandelaren. Gebruikers ontvangen een aanvullende toegangscode per E-mail of SMS nadat ze ingelogd zijn. Pas na het invullen van deze toegangscode kan er gebruik gemaakt worden van het portaal.

Uitgebreide logging

Alle acties die plaats vinden binnen de applicatie en op de server worden gelogdt. Als applicatiebeheerder kunt u deze logs inzien en op basis hiervan actie ondernemen. Daarnaast controleren wij geautomatiseerd de logs op onregelmatigheden en waarschuwen we u als wij iets vinden.Certificering

Telerevalidatie.nl is op dit moment bezig met een ISO 27001 certificatietraject. Doel hiervan is garanderen dat de informatiebeveiliging op orde is en het voor onze klanten eenvoudiger te maken om zelf ook gecertificeerd te worden.Ondersteuning

Browsers

V32+
V30+
8+
IE10/11
Edge

DevicesComputer

Laptop

Tablet

Telefoon

Vraag een gratis demo account aan

Vraag aan