Koppelingen

Een E-healthportaal operaat niet in een vacuum, maar is onderdeel van een brder applicatielandschap. Om het gebruik voor patiënt en behandelaar te optimaliseren bieden we een aantal koppelingen aan waarmee data automatisch uitgewisseld kan worden.

Chipsoft Hix

Klik vanuit Hix direct door naar Telerevalidatie.nl en zet direct nieuwe inhoud klaar voor je patiënt. Niet meer zoeken naar de juiste patiënt of dubbel inloggen dus.

Avinty R-EPD

Klik vanuit het R-EPD direct door naar Telerevalidatie.nl en zet direct nieuwe inhoud klaar voor je patiënt. Ook ontvang je updates binnen het R-EPD over de voortgang van de patiënt.

AzureAD/ADFS

Voorkom dubbel inloggen door door Single Sign On via Azure AD of Microsoft ADFS voor alle behandelaren. Nooit meer een wachtwoord dubbel invoeren.

Media arQive

Stuur videomateriaal vanuit Media arQive door naar het portaal en maak hier een persoonlijke oefening van. Het beeldmateriaal blijft opgeslagen binnen arQive, maar wordt zo ontsloten voor de juiste patiënt.

Zorginformatiebouwstenen (ZIB)

Genereer automatisch een ZIB op basis van antwoorden van een patiënt en stuur deze vervolgens door naar een PGO of EPD.

URL Koppeling

Maak eenvoudig een URL koppeling vanuit uw eigen EPD, patiëntenportaal of intranet. Vraag de documentatie op voor details.

Maak een gratis proefaccount aan en probeer het zelf

Stopt automatisch na 30 dagen

Achtergrond

Contact

Telerevalidatie.nl
Smientstraat 55
2492 PB Den Haag